Silk'n Lipo kombinált lézeres és izomstimulációs zsírcsökkentő készülék

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n Lipo izomstimulációs zsírcsökkentő készülék

Szeretnél megszabadulni azoktól a zsírsejtjeidtől is, amiktől edzéssel és / vagy diétával képtelen vagy? A Silk'n Lipo-val ez lehetséges! Ez az otthoni használatra szánt készülék innovatív technológiájával fájdalommentes megoldást nyújt a testzsírcsökkentéshez, kellemetlen mellékhatások nélkül. 

Mi a Silk'n Lipo?

 • Újratölthető ikon Célzott zsírcsökkentés olyan területeken, ahol a diéta és a gyakorlatok nem feltétlenül járnak sikerrel.
 • Eredmények elérése edzés vagy diéta nélkül.
 • Klinikailag igazolt alacsony szintű lézerterápia (Low Level Laser Therapy - LLLT)
 • Hatékony elektromos izomstimuláció (Effective Electrical Muscle Stimulation - EMS)
 • Csökkenti a zsírsejtek számát.
 • Erősíti az izmokat.
 • Hason, fenéken, combon és felkaron való alkalmazáshoz.
 • Már néhány kezelés után látható eredmények.
 • Fájdalommentes, biztonságos, nem invazív, és kellemetlen mellékhatásoktól mentes.
 • Felhasználóbarát, magunkra csatolható eszköz.

Silk'n Lipo életkép

Az orvosi zsírleszívás hátrányai

"Hogyan tudok megszabadulni a zsírtól?" A plasztikai és kozmetikai sebészetek bármelyik más kérdésnél gyakrabban hallják ezt a kérdést. A zsírleszívás, a Cryo Lipo (zsírfagyasztás) és a Smart Lipo (lézeres szírbontás) fájdalmas beavatkozások, melyek helyi vagy általános érzéstelenítést igényelnek, továbbá bizonyos kockázatokkal járnak. Ilyen például a véraláfutás, vérzés, a fertőzések vagy az idegi károk. Az ilyen kezelések nagyon drágák, beavatkozás típusától függően több százezer forintot is elkérhetnek értük! De van egy alternatíva...

Győzelem a nemkívánt zsírsejtek felett plasztikai műtétek és kellemetlen mellékhatások nélkül

Mi lenne, ha lehetséges lenne csökkenteni a makacs zsírszövetet anélkül, hogy orvosi beavatkozásokon kellene átesni, vagy hogy számolni kellene a fájdalommal vagy a lehetséges mellékhatásokkal? Mit tehetsz, ha otthon szeretnéd magad kezelni egy megfizethető eszközzel? Használd a Silk'n Lipo-t!

Silk'n Lipo, egy forradalmi készülék

A Silk'n Lipo készülékben két technológia ötvöződik: LLLT (Low Level Laser Therapy: alacsony szintű lézerterápia) és EMS (Effective Electrical Muscle Stimulation - hatékony elektromos izomstimuláció). Mindkét technológia klinikailag bizonyítottan hatékony és biztonságos. A Silk'n Lipo csökkenti a makacs zsírszövetet, miközben edzi és hangsúlyozza az alatta levő izmokat. A Silk'n Lipo-t a hasadon, derekad vonalán, combodon, karodon és a lábadon is használhatod. 

Silk'n ikon: LLLT - Low Level Laser Therapy: alacsony szintű lézerterápia Low Level Laser Therapy (LLLT): alacsony szintű lézerterápia

A Silk'n Lipo-ban az alacsony szintű lézerterápia egy adott hullámhosszon lévő lézerfényt alkalmaz. A zsírsejtet kezelve ez a lézerfény átlyukasztja a zsírsejt membránt (hártyát), aminek hatására a zsírsejtek elkezdenek "kiszivárogni onnan". Idővel és a kezelések ismétlésével a zsírsejteket is eléri a lézerfény. Ezzel elérhető a zsírsejtek több centiméteres csökkentése a kezelt területen. Az LLLT nem fájdalmas eljárás. Biztonságos, nem invazív, és nincsenek kellemetlen mellékhatásai. Mindezek mellett szükségtelen a kezelés közbeni érzéstelenítés, ellentétben az olyan invazív eljárásokkal, mint a zsírleszívás. Az LLLT egy megbízható módszer a zsírsejtek méretének csökkentésére.


A lézerfény a környező szöveteket nem károsítja

A lipo-lézerként is ismert lézeres kezelés eredményeként a zsírsejtek zsugorodnak,  és centiméterekben mérhető körméret csökkenést érhetünk el vele a kezelt területeken. A zsírszövetet maximális hatékonysággal csökkenti, miközben a környező szövetek nem károsodnak. Az alacsony szintű lézerfény hatására a zsírsejteket körülvevő hártya (membrán) áteresztővé válik, aminek köszönhetően a zsír és a méreganyagok intenzív kiürülése történik. Ezzel a kezeléssel a sejteknek nincs szükségük regenerálódási időre.

Silk'n ikon: Hatékony elektromos izomstimuláció Effective Electrical Muscle Stimulation (EMS) - hatékony elektromos izomstimuláció

A testből kivont zsírtartalmak gyors eltávolításához a Silk'n Lipo-ban az LLLT technológiát az EMS technológiával ötvözték. Az EMS technológia a bőrben lévő elektródákon keresztül alkalmazza az elektromos impulzusokat, melyek a kezelt területen izomzataktivitást eredményeznek. Az izomaktivitások hozzájárulnak az izomzat erősítéséhez, valamint gyorsabb vérkeringéshez és aktívabb nyirokkeringéshez. Az EMS segíti a szervezet méregtelenítését, beleértve azoknak a zsírtartalmak kiürítését is, amelyek kiszivárognak az átlyukasztott zsírsejtekből. A technológia klinikailag tesztelt és kitűnő eredményeket nyújt. 


LLLT + EMS = Silk'n Lipo

A két technológia tökéletesen kiegészíti egymást. Míg az LLLT biztosítja a zsírtartalom kiszivárgását a zsírsejtekből, az EMS segíti, hogy a felszabadult zsírtartalom kiürüljön a szervezetből. Hogy a folyamat megfelelően eredményes legyen, javasoljuk a megfelelő mennyiségű víz fogyasztását a kezelés előtt és után is. 

Silk'n illusztráció - LLLT Silk'n illusztráció - EMS Silk'n illusztráció - Lipo eredmények

Kezelés a Silk'n Lipo-val

A Silk'n Lipo-val történő kezelés előtt mindenképpen töltsd fel a kezelőegységet. Nedvesítsd be a párnákat, majd csatlakoztasd őket a kezelőegységhez. 

Silk'n Lipo tartozék: kezelőegység és párna

Csatlakoztasd a kezelőegységeket egymáshoz és a megfelelő méretű övhöz is, majd helyezd el a kezelni kívánt területen. Győződj meg róla, hogy a kezelőegységek megfelelően érintkeznek a bőröddel, és hogy az öv megfelelően van rögzítve a testedhez.

Silk'n Lipo izomstimulációs zsírcsökkentő készülék

Nyomd meg az ON gombot, hogy a piros lézerfény elkezdjen világítani. Állítsd be az EMS energiaszintet a + és a - gombok megnyomásával. Használd azt a legmagasabb energiaszintet, ami még kellemes neked. 

Professzionális kezelés az otthonod kényelmében!

A szalonok lipo-lézeres zsírbontás és izomstimulációs kezelése egymáshoz nagyon hasonlóan történik. Fehérneműre kell vetkőznöd, majd ráderősítik a padokat, amikkel a kezelés történik, és körülbelül 20 percig egy helyben kell feküdnöd, amíg a készülék kifejti zsírcsökkentő hatását. A Silk'n Lipo-t igen egyszerűen önmagadra tudod erősíteni anélkül, hogy bárki előtt fehérneműre kellene vetkőznöd vagy feszengened kellene mások előtt. Nyugodtan rá tudod venni a ruhádat is, és elvégezheted napi teendőidet, megvendégelheted barátaidat, vagy megnézheted kedvenc sorozatodat, miközben a Lipo végzi a dolgát, és a zsírsejtjeid lebomlanak. Nem vagy időhöz kötve, akkor végzed el a kezeléseket, amikor neked jól esik, kényelmesen, otthon. 

Silk'n ikon: 15 perc kezelési idő Kezelési terv:

 • Minden kezelendő területet 15 percig kezelj.
 • Minden kezelendő területet hetente maximum háromszor kezelj.
 • Figyelem! Ne használd a Lipo-t tetoválásokon! A lézerfény elnyelődik a sötét tintában, ami égési sérülésekhez vezethet. 

Silk'n Lipo modell - comb Silk'n Lipo modell - kar

 

Így is ismerheted: Silkn Lipo kombinált lézeres és izomstimulációs zsírcsökkentő készülék

Silk'n Lipo kombinált lézeres és izomstimulációs zsírcsökkentő készülék

LIPO2PE1001
Listaár:272 900 Ft
Ár:190 000 Ft
Szállítási díjak Próbáld ki otthon!
Garancia: 
Szállítási idő: 2 héten belül
A készülék súlya:
2.1 kg
Testrészek:
Has, fenék, comb, felkar.
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Működésmód: 

További termékelőnyök és tulajdonságok