Blog | Silk'n márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

Blog

KARÁCSONYI 30 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA ÉS 1-2 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁS

30 napos visszavásárlási garancia

Ha nálunk vásárolsz, nem kell attól tartanod, hogy szeretteidnek nem a megfelelő ajádékot választod karácsonyra! Ha nem tetszik a megajándékozottnak a nálunk vásárolt készülék,  a törvényileg előírt 14 nap helyett 30 napon belül kérdés nélkül visszavásároljuk. Az ajánlat minden 2018. december 06 - 2018. december 21 között vásárolt készülélre vonatkozik, de nem vonatkozik tartozék, alkatrész illetve kiegészítő jellegű termékekre.

Glamour napok! 50% kedvezmény kedvenc készülékeidre!

Itt az ősz; tedd kényelmessé, és legyél igazán profi az otthoni szépségápolásban! Most kedvenc Silk’n termékeidet 50% kedvezménnyel szerezheted be.

Ne maradj le az 50%-os kedvezményről! Elképesztő kedvezménnyel várunk az október 11-től induló Glamour napok alatt a két legnépszerűbb termékünkre, a Silk’n Jewel XL villanófényes tartós szőrtelenítő készülékre és a Silk’n Revit Essential mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülékre! A kedvezményt beválthatod webáruházunkban és hétköznap a bemutatótermünkben is!

Termékteszt: Silk'n Revit Essential mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülék

Frank Patri stílustréner, stylist, a Patri's moods bloggere kipróbálta Silk'n Revit Essential mikrodermabráziós készüléket. Olvasd el a tapasztalatait!

Ti kérdeztétek! 7 őszinte válasz a Silk’n Jewel XL 150.000 HPL tartós szőrtelenítő készülékről

Mitől különleges a Silk’n Jewel XL készülék?

A Silk’n Jewel XL az első olyan HPLTM villanófényes készülék, amely automatikus villantás funkcióval rendelkezik, emiatt az egyik legkényelmesebben használható villanófényes készülék a piacon. A fájdalommentes kezelésnek és a dupla bőrvédelem funkciónak köszönhetően teljes biztonságban érezheted magad a kezelések alatt, melynek gyümölcse az akár 92% tartós szőrcsökkenés lesz.

Hello BlackFriday!

Idén 2017.11.24-én érkezik a BlackFriday a webshopunkra.

Ezen a napon két nagyon népszerű termékhez juthatsz hozzá kedvezményesen.

INTERNETES VÁSÁRLÁS NAPJA 2017.11.03.

Idén november 3-án van az Internetes Vásárlás Napja, mely alkalomból a következő ajánlatokkal szeretnénk kedveskedni Neked, csak november 3-án!: 

Így érheted el, hogy nyáron is eredményes legyen a tartós szőrtelenítés!

Végre elérkezett a nyár és valószínűleg már Te is tudod, hova fogsz menni nyaralni és talán már azt is tudod, hogy mikor. Azt viszont tudod-e, hogyan fogod felkészíteni testrészeidet a nyári időszakra? Bizony, a nyár utálatos évszak abból a szempontból, hogy még véletlenül sem maradhat rajtad egy kis szőr sem, így nem nagyon lehet kifogást találni arra, hogy elhalaszd kicsit a szőrtelenítést. Ha viszont mégis bűnbe estél, és kimaradna egy terület, akkor bizony jöhet a hosszú gatya a 40 fokban…

Oldalak